Tilly Tesselaar

Mijn naam is Tilly Tesselaar. Eind 2013 ben ik in Heiloo komen wonen. Hier heb ik een praktijk aan huis voor Bowen- en Massagetherapie.

De relatie tussen lichaam en geest heeft mij altijd geboeid. Daarom heb ik de opleiding tot Massagetherapeut bij Holos gevolgd.

In 2012 heb ik mijn diploma “Massagetherapeut” bij Holos behaald.

In 2015 heb ik de SHO Registeropleiding Medische Basiskennis afgerond met een diploma om zo te voldoen aan de “Plato eindtermen”. Dat was de eis van de zorgverzekeraars die behandelingen vergoeden vanuit het aanvullende pakket.

Vanaf 2016 heb ik mij bekwaamd in de Bowentechniek met welke ik in veel gevallen mensen met klachten die blijven bestaan verder kan helpen. Denk aan bijvoorbeeld “Frozen shoulders”, heupklachten, oorsuizen. In alle gevallen wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Welke techniek ik ook toepas, mijn aandacht gaat naar de hele mens en wat er mogelijk samenhangt met de klachten waar iemand mee komt.

Ik zal mij blijven verdiepen, bijscholen, om mijzelf steeds meer te bekwamen in mijn vak dat ik met zoveel plezier uitoefen.

Holos betekent heel. De holistische visie gaat uit van de wisselwerking tussen lichaam en geest die van invloed is op onze gezondheid.

Mijn eigen ervaringen brachten mij ertoe anderen uit te nodigen om waar te nemen waar hun lichaam aandacht voor vraagt. Dit doe ik met respect in een veilige omgeving.

Naast Bowen en massagetherapie geef ik ook stoelmassages.

Tilly Tesselaar
2 golvende lijnen logo Praktijk Tesselaar Heiloo